En gagboll är en typ av bondage leksak uppfunnad för att muffla din undergivande partner genom hela BDSM-spel. Flera par älskar att använda gags; de tycker ofta att det ger en spännande tur till inlämningsspel. Idag kan du hitta olika webbplatser som tillhandahåller bondage leksaker online i Sverige. Du kan beställa gagbollen och få det levererad direkt vid din tröskel. Ball gags finns i olika stilar och lägger till olika nivåer av kontroll. Det är viktigt att du väljer den mest lämpliga gag för dig, eftersom vissa är idealiska för nybörjare, medan andra är speciellt konstruerade för avancerade S & M-upptäckare.

Ball Gags - Boost Intimate Fun

Att lägga en bollgag i ditt sexliv är ett unikt sätt att förbättra rollspel, tysta din partner och expandera hierarkiska scenarier. Beroende på vilken typ av bollgag du använder påverkar ditt dominansspel på flera sätt. En bollgag kan öka fysisk och mental upphetsning genom att intensifiera sin roll som en underdanig eller slav. Det hjälper din partner att få den intensiva orgasmen medan han arbetar som en effektiv ljuddämpare. Ball gags förstärker dominansen i något spelande scenario. Vissa gags kommer också med ringar för att lägga till extra ledningar och spärrar som ytterligare förbättrar spelningen.

Läs också: Hur väljer du den rätta kondomen – Vad vill din partner ha?

Nybörjare Ball gags

Ball gags som är utformade för nybörjare består vanligtvis av en liten boll som enkelt kan justeras. De är gjorda för att ge maximal komfort och lägga till den visuella stimuleringen av gagging utan att öppna käften för mycket. Din partner kommer fortfarande att hitta det lätt att andas och stönna medan du bär en nybörjare.

Penis Gag

En Penis Gag är en annan mest populär bondage leksak som består av en penisformad gag att sätta i subens mun. Det är en sorts dildo för bäraren att suga på när den är knuten till ett BDSM rollspel. Din partner kan fortfarande stönas och stönas medan man känner sig mer förödmjukande. De finns i olika storlekar; välj den som du vill och önskar.

Open Mouth O-Ring Gag

Denna fantastiska bondage leksak kommer definitivt att tillfredsställa dig BDSM sida. Du kan få full kontroll över din partner och göra upplevelsen mer spännande och minnesvärd. Den levereras med mjuk silikon O-ring med remmar för extra komfort.

Alla dessa gags är utformade för att göra din BDSM-spel mer spännande och öka din intima kul. Om du vill köpa Sexleksaker i Sverige, besök sedan lavour.se.