Om du tror att kondomer inte är gjorda för dig bara för att de sitter hårt fast på dig eller faller av vid fel tid, oroa dig inte. Det handlar helt enkelt om att välja rätt kondom. Att välja rätt kondom är som att välja ett perfekt par skor. Du ska inte välja kondomen blint och ta den första bästa, man måste ta lite tid att tänka efter och hitta en perfekta storleken för just dig. Det kommer göra att du njuter betydligt mer av hela upplevelsen.

För att finna rätt kondom som passar dig bra, måste du överväga flera faktorer, några av dem är listade nedan:

Kondomens Storlek

De flesta tror att alla kondomer kommer att passa dem, men kom ihåg, bara för att en kondom är elastisk och kan sträckas ut mycket betyder inte att det passar och sitter på samma sätt på alla. Ibland kan för små kondomer gå sönder eftersom de dras ut för mycket, ofta vid påförandet. Samtidigt, om kondomen är för stor kan den glida av under samlaget. Om du är nybörjare rekommenderas det alltid att börja med standardstorleken och sedan testa större om det behövs. Standardstorleen för kondomer är 18,5 x 5,2cm.

Ribbade Kondomer

Ribbade kondomer med extra struktur är utformade speciellt för att ge henne mer njutning, stimulering och en större och orgasm. Denna framtagna struktur av ribbor ger henne det där lilla extra då ytan ger ett lätt motstånd för härlig stimulering. Ribborna ger välbehaglig njutning då de vaginala väggarna retas lite extra av penisens extra rafflande ytstruktur .

Tunn och Ultra-tunna

Om du som kille vill göra din sexupplevelse mer angenäm och kännbar bör du välja en tunn eller ultratunn kondom. Med ett lättare skydd som tunna kondomer, får du betydligt mer njutning och nästan en kondomfri känsla. Oavsett om det är tunt eller ultra-tunt, går alla kondomer igenom samma test, så tunna kondomer betyder inte att det är mindre säkerhet.

Knottrade Kondomer

Knottrade kondomer består av upphöjda prickar på kondomerna som ökar stimulansen precis där du vill ha den, ett mer spännade sex. De ger en mer varierande och strukturerad yta för skönt motsånd vid penetrering, ett litet upphetsande sätt att hetta till det med. Många tycker att knottrade kondomer ökar njuurningen och tillfredsställelsen vdi samlag. De låter henne känna varje rörelse och härligt rysa av den upptriggade känslan.

Med bättre kunnskap om de olika kondomsorterna och storlekarna kommer det att hjälpa dig att välja rätt kondom. Det är alltid säkrast att köpa kondomer och sexleksaker online i Sverige från en ansedd säker webbplats.

Read more at http://www.lavour.se/kondomer.html