Bondage, Disciplin, Dominans, Inlämning, även känd som BDSM. Bondage sex handlar inte bara om sexuella experiment, men det kan också leda till mentala och fysiska hälsoeffekter. Tack vare Fifty Shades of Gray finns det en tydlig körning på bondage leksaker online. Dessa faller i kategorin leksaker som din partner skulle vilja försöka. Du behöver inte omedelbart tänka på ett komplett BDSM-spel. De flesta kvinnor vill först se om det är något för dem. Du kan jobba med det.

Mer kul

Det finns många sätt att se till att bondagekön blir mycket roligare för din partner, och många av vägarna finns i detta hörn. Det är lätt att se till att en kvinna kan uppleva sex bättre. För det måste vi först ta ett steg tillbaka. Vad är det som kan stoppa en kvinna under sex? Det finns osäkerhet vid nummer ett. Kvinnor tar den passiva rollen snabbare under sex, men det betyder inte att de känner sig bekväma med det. Dessutom distraheras kvinnor ofta snabbare. De ser fortfarande arbete som ligger, eller undrar hur de ser ut i dina ögon.

Mer nöje

Tänk på en blindfold som du kan beröva din partner av sikten. Hon är mindre lätt distraherad och har därför mycket mer uppmärksamhet åt den andra stimulansen hon tar emot. Eftersom en av sinnena är avstängd, går de andra sinnena till jobbet mycket hårdare. Den passiva rollen är inte längre ett problem. Genom att slå henne i handbojor kan du tvinga henne till en passiv roll. Hon vet att hon inte kan göra någonting, och att du har ledande roll i sängen. Som ett resultat kan det vara mycket lättare att ta friheten medan du har sex. Nöjet kommer mer intensivt eftersom tvivel inte spelar en roll.

Omvänt fungerar det självklart lika bra. Genom att sätta sig själv i den underordnade ställningen får hon plötsligt mycket mer kraft i sovrummet. Det är därför hennes fantasi går smidigt och det är alltid ett gott tecken. Hon kan göra vad hon vill, och det är bra för både hennes nöje och hennes libido. Du kan enkelt köpa blinda veck och sexig mask och lägga till ett överraskningselement som titlar din partner som aldrig tidigare.

Som vi nämnde tidigare behöver du inte titta direkt på de mest extrema sakerna. Börja med en blindfold och handbojor. Om du gillar det kan du alltid leta efter tillägg som gagboll, piska, fotled eller andra attribut. Bondage sexleksaker minskar psykisk stress och ångest samtidigt som du förbättrar ditt sexliv. Om du undrar Bondage Toys till billigt pris, besök Lavour.se.